Procedure, vechten voor uw belang

Neem contact op voor een geheel vrijblijvend en GRATIS intakegesprek!

Komt u er onderling niet uit dan is een procedure de weg om een geschil over bijvoorbeeld een overeenkomst, een echtscheiding of afwikkeling bij einde samenwoning de aangewezen. In dat geval beslist de rechter.

Mr. Kwakman is al sinds de start van haar carriere procesadvocaat. In de rechtszaal voelt zij zich thuis. Ze heeft al vele procedures op haar naam staan en deze met succes afgerond. Dit komt niet alleen door ervaring maar ook door aandacht voor de zaak, een zeer goede voorbereiding en intensieve opbouw. Voor mr. Kwakman is het recht niet star, zoals vele mensen denken. Voor mr. Kwakman leidt uw dossier, uw inbreng en de extra informatie die zij uit u krijgt tot een informatiestroom waarmee haar creativiteit tot volle bloei komt. Iedere advocaat kan wel een procedure starten bij de rechtbank op basis van uw dossier en uw relaas. Echter, slechts weinig advocaten zijn in staat om met die informatie creatief te zijn. Dat betekent: vragen stellen die niet voor de hand liggen maar waarvan het antwoord een zeer belangrijke informatiebron blijkt te zijn. Is het niet tijdens de opbouw van uw zaak, dan blijkt die informatie naderhand wel van groot belang tijdens onverwachte discussie bij de rechter. Mr. Kwakman zal op die momenten discussies leiden en/of met argumenten komen waar geen tegenpartij tegenop kan. Creativiteit is de kracht van mr. Kwakman en de reden waarom zij elke dag geniet van haar beroep als advocaat.

Gratis intake

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem contact op voor een geheel vrijblijvend en GRATIS intakegesprek!

Uit elkaar

Echtscheiding en samenwonen

Lees verder

De kinderen

Uit elkaar, ook hun zorg

Lees verder

Mediation

Goede afspraken onder begeleiding

Lees verder

Procedure

Vechten voor uw belang

Lees verder

© 2018 Amica Advocatuur Aambeeldstraat 2BB / 1135 GC Edam Postbus 3 / 1135 ZC Edam Telefoon: 0299-31 50 50 E-mail: info@amica-advocatuur.nl