Hilda Kwakman – maakt het verschil

Neem contact op voor een geheel vrijblijvend en GRATIS intakegesprek!

Ik ben de eigenaar van Amica Advocatuur en wil mij graag aan u voorstellen. Om het verschil met een andere advocaat aan te geven verwijs ik ook graag naar het hoofdstuk over mijn werkwijze.

Mijn ervaring en diensten:

  • Na mijn studie keihard gewerkt bij een niche advocatenkantoor (procespraktijk / litigation) in Amsterdam, waar ik mij breed heb weten te ontwikkelen en te specialiseren.
  • Al 15 jaar gespecialiseerd (proces)advocaat in het familierecht en echtscheidingen. Met bewezen successen.
  • Gecertificeerd mediator, gericht op echtscheidingen, verdeling van vermogen, zorg voor de kinderen

Ik procedeer en bemiddel op alle gebieden die bij een echtscheiding of het einde van een samenleving komen kijken. Denk aan de verdeling van uw bezittingen en schulden, verdeling van zaken met een aanzienlijk financieel belang (verdelen van een onderneming), ingewikkelde juridische constructies (zoals de uitleg en afwikkeling van huwelijkse voorwaarden) maar ook bij persoonlijke zaken zoals het recht op en de plicht tot betaling van kinderalimentatie, partneralimentatie, omgang en zorg voor de kinderen, het opstellen van een zorgregeling met ouderschapsplan. Ook ben ik als advocaat en mediator veel betrokken bij problemen die na een echtscheiding spelen, zoals wijziging van alimentatie, (on)gewenste verhuizing van een ouder met de kinderen, wijziging van gezamenlijk naar eenhoofdig gezag.

Tevens ben ik actief op het gebied van verbintenissenrecht (wanprestatie contracten, opstellen algemene voorwaarden) en aansprakelijkheidsrecht (bijv. letsel bij medische fouten, verkeersongevallen e.d.).

Scherp op meerwaarde en hard op de feiten

Zonder hoog op te geven durf ik te stellen dat ik sta voor de volgende waarden: no-nonsense en willen winnen op de inhoud. Hard op de feiten en daar de tegenpartij ook rigoureus op aan te spreken. Wel op een behoorlijke manier en met respect voor eenieder. Door parate kennis, gedegen onderzoek, creativiteit en vindingrijkheid geef ik uw zaak kracht en overtuiging. Dat bewijs ik al ruim 15 jaar.

Visie en strategie

Een cliënt moet als een geoliede machine de rechtszaak ingaan. Mijn cliënt moet weten waar zij/hij staat tijdens het proces. Een zaak oppakken vereist daarom een toegewijde begeleiding van de cliënt en een uitermate goede voorbereiding. Dat wil ik beter doen dan een standaard advocatenkantoor. Ik neem u mee in mijn visie, deel mijn strategie en ben daarin altijd op zoek naar de beste oplossingen. Dit hoeft niet te betekenen dat we alleen in juridische mogelijkheden denken, maar dat we kijken naar wat echt belangrijk is. Maatwerk staat niet alleen voor persoonlijk en passend, maar ook voor het houden van een open vizier.

Passie(s)

Om eerlijk te zijn, ik heb twee krachten die mij drijven:

Het procederen. De rechtszaal is mijn arena.
Zij aan zij werken met mijn cliënt(en) om de weg vrij te maken naar een nieuw en gelukkig leven. Dát is waarvoor ik het doe.
Op de homepage staat de naam van het advocatenkantoor gespeld met voor mij belangrijke waarden. Als u klikt op het hoofdstuk ‘Werkwijze’ leg ik u graag meer uit over mijn aanpak, die verschilt van de standaard.

Klik hier om een gratis en vrijblijvend gesprek over uw zaak te bespreken. U bent van harte welkom.

Gratis intake

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem contact op voor een geheel vrijblijvend en GRATIS intakegesprek!

Uit elkaar

Echtscheiding en samenwonen

Lees verder

De kinderen

Uit elkaar, ook hun zorg

Lees verder

Mediation

Goede afspraken onder begeleiding

Lees verder

Procedure

Vechten voor uw belang

Lees verder

© 2018 Amica Advocatuur Aambeeldstraat 2BB / 1135 GC Edam Postbus 3 / 1135 ZC Edam Telefoon: 0299-31 50 50 E-mail: info@amica-advocatuur.nl