Werkwijze

Werkwijze Amica

Tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek wordt uw zaak besproken. Indien mogelijk krijgt u een voorlopig standpunt.  Welke weg kan in uw geval volgens mr. Kwakman het beste worden bewandeld. Hoe verder.

Mr. Kwakman bespreekt ook het uurtarief en, indien een zaak het toelaat, de mogelijkheid van een vaste prijsafspraak. Het gesprek met gemaakte afspraken wordt schriftelijk vastgelegd. Een prettige samenwerking met duidelijke afspraken leidt tot het beste resultaat.

Tijdens de zaak werkt mr. Kwakman met u samen. U staat niet aan de zijlijn in uw eigen dossier maar weet wat er speelt, waar u aan toe bent. Dit door de tijd die voor uitleg wordt genomen. Verder is het menselijke aspect ook belangrijk: er is niet alleen tijd voor “het dossier” maar ook voor u, zonder dat de klok – lees juridische kosten – gelijk begint te tikken.

Mr. Kwakman houdt u van de juridische kosten op de hoogte door maandelijks een declaratie te versturen, met uitvoerige specificatie van de werkzaamheden. Tussentijds wordt onderling ook de vinger aan de pols gehouden: welke weg wordt bewandeld, wat betekent dat qua kosten. We zijn transparant.

Adviesaanvraag Bel me terug

Gratis intake

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem contact op voor een geheel vrijblijvend en GRATIS intakegesprek!

Uit elkaar

Echtscheiding en samenwonen

Lees verder

De kinderen

Uit elkaar, ook hun zorg

Lees verder

Mediation

Goede afspraken onder begeleiding

Lees verder

Procedure

Vechten voor uw belang

Lees verder

© 2018 Amica Advocatuur Aambeeldstraat 2BB / 1135 GC Edam Postbus 3 / 1135 ZC Edam Telefoon: 0299-31 50 50 E-mail: info@amica-advocatuur.nl