Amica-Advocatuur Edam Volendam
Menu

Werkwijze

Tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek wordt uw zaak besproken. Indien mogelijk krijgt u een voorlopig standpunt.  Welke weg kan in uw geval volgens mr. Kwakman het beste worden bewandeld. Hoe verder.

Mr. Kwakman bespreekt ook het uurtarief en, indien een zaak het toelaat, de mogelijkheid van een vaste prijsafspraak. Het gesprek met gemaakte afspraken wordt schriftelijk vastgelegd. Een prettige samenwerking met duidelijke afspraken leidt tot het beste resultaat.

Tijdens de zaak werkt mr. Kwakman met u samen. U staat niet aan de zijlijn in uw eigen dossier maar weet wat er speelt, waar u aan toe bent. Dit door de tijd die voor uitleg wordt genomen. Verder is het menselijke aspect ook belangrijk: er is niet alleen tijd voor "het dossier" maar ook voor u, zonder dat de klok - lees juridische kosten - gelijk begint te tikken.

Mr. Kwakman houdt u van de juridische kosten op de hoogte door maandelijks een declaratie te versturen, met uitvoerige specificatie van de werkzaamheden. Tussentijds wordt onderling ook de vinger aan de pols gehouden: welke weg wordt bewandeld, wat betekent dat qua kosten. We zijn transparant.

 
Google+