Amica-Advocatuur Edam Volendam
Menu

Mediation bij echtscheiding

De spanningen die een echtscheiding met zich mee brengt heeft altijd invloed op de kinderen. Laat staan een procedure tussen ouders. Ex-partners blijken vaak niet in staat hun emoties in bedwang te houden. In het bijzijn van de kinderen uiten zij zich negatief over de ander. Kinderen lijden hieronder.  

Teneinde een echtscheiding en het leven daarna voor ouders en kinderen in goede banen te leiden is mediation een uitkomst. Partijen kiezen ieder hun eigen weg maar regelen samen de echtscheiding. Tijdens de medation leren partijen ook om te (blijven) werken als een team wanneer het de kinderen aangaat. 

Onder begeleiding van de mediator worden over de echtscheiding en de verdeling van de gemeenschap afspraken gemaakt. Ook wordt de zorg en de omgang met de kinderen goed geregeld.

Het voordeel van een mediation door mr. Kwakman is dat zij u ook als advocaat kan bijstaan. Een "gewone" mediator dient na het vastleggen van afspraken altijd uw zaak uit handen te geven aan een advocaat. De reden is dat alleen advocaten het verzoek tot echtscheiding bij de rechtbank kunnen indienen. Mr. Kwakman kan als mediator / advocaat uw zaak van A tot Z begeleiden. 

 
Google+